torstai 27. syyskuuta 2012

Miten poimia Australian Man


By Krystin Arneson

Yksi parhaista osista matkustaa itse on ihmisiä tapaat. Tapasin Nate oli hostellissa (huono college grad täällä) olin majoittuessaan Granada, vanha kaupunki Etelä-Espanjassa upea islamilaisen vaikutteita arkkitehtuurin ja flamenco tanssia Gypsy luolissa, jotka ympäröivät keskellä. Aloitimme chattailuun kierros kaupungin ja tekivät suunnitelmia seuraavana päivänä herätä aikaisin mennä nähdä Alhambra, maurien palatsi monimutkainen että vetää useimmat turisteja kaupunkiin. Nate selville en ollut vielä ollut Granadan tapaksia, ja olimme nälkää jälkeen aamulla viettänyt vaellus 104 asteen lämpöä, joten hän vei minut ja kaksi muuta päässä hostellista joka oli liittynyt meidät kierros kaupungin tapas tarjoukset, ruoka, joka sattuu olemaan vapaa, kun tilaat juoman (minkäänlaista).

Full Disclaimer: Kaikki oli täysin platoninen, joten ei mehukas tarinoita tänään. Mutta Nate, kuten kirjaimellisesti joka ainoa australialainen kaveri tapasin, oli niin hauskaa. Ja olen aina tavata australialaiset kaltainen, niin monet olen itse katsoin joitakin numeroita, joka on todella vaikea tehdä kirjailija ensimmäinen asia aamulla. Mutta vakavasti, se on järkyttävää: Viime vuonna oli 7800000 lomat otetaan pois Australian, ja 32 prosenttia heistä oli muualta kuin Etelä-Tyynenmeren alueella, Kiinassa, Uudessa-Seelannissa tai Yhdysvalloissa. Ja koska kolmas ja neljäs korkein ryhmä matkustajat kuuluvat 25 - 34-vuotiaiden välillä, jos menet ulkomaille, se on kunniallisesti todennäköisesti aiot tavata yksi näistä ihania miehiä.

Jos et (te onnekas tyttö!) Tai jos olet partiolainen, on olemassa muutamia asioita sinun pitäisi olla tietoinen:

- Ne ovat niin, niin, niin, niin, niin kiva. Kaverit ovat joitakin ystävällisin olen koskaan tavannut, ja he uskomattoman sosiaalinen. Making suunnitelmia niiden kanssa on helppoa, vaikka olet vasta jutella heidän kanssaan, kun - ne ovat aina ajan jotain!

- Tapa Australian miehen sydän on liikunnan avulla. En tarkoita, etteivät kaikki meistä herätä sunnuntaiaamuisin ja katsella kertaus uusimman Cronulla Sharks rugby peli, mutta kasvatuksesta r-sana saa mitään kaveri puhuu. Myös röyhkeä vihje: Heillä versio amerikkalaisen jalkapallon, osuvasti nimeltään Australian jalkapallo, niin että vain avaa monenlaisia ​​keskustelunanalyysin mahdollisuuksia.

- Se voi olla vaikea kertoa, jos he teihin vai ei. He tavallaan American tällä tavalla (itse asiassa paljon tapoja), joten et aio pystyä kertomaan yhtä helposti. Kääntöpuoli kuitenkin, jos sinulla on täysin platoninen suhde johonkin, se tulee olemaan todella aito ja vahva.

- Outback Steakhouse ole Australiassa. Useimmat australialaiset katsella Outback Steakhouse mainoksia syvä ja voimakas inho.

- Juomat ovat hirveän kalliita Australiassa (olen kertonut 19 dollaria on menossa hinnan cocktail), joten kun Euroopassa tai valtioissa, jotka eivät kuin kylmä olut yleensä välitä hyödyntää alhaisempia hintoja.

- Tästä huolimatta, älä tilaa hänelle Fosters.

- Älä myöskään kysy, jos hän haluaa pään yli lomasta vuokra myöhemmin "katkarapuja barbie."

- Lähellä sidenote: Guys Uudesta-Seelannista melkoisen ulkoilmahenkinen. Tarkoitan, jos asuin kauniilla saarella katettu vuorilla ja metsissä ja kauniita jokia, olisin luultavasti koskaan olla sisällä. Joten jos retkeily ja vesiurheilu sekä satunnaiset adrenaliinin ovat sinun juttusi, olet onnea!