perjantai 27. huhtikuuta 2012

Dating Site for LinkedIn ammattilaisille


Kun huomaa kuinka vaarallinen jotkut online dating sivustot ovat ja kuinka monta on täynnä huijareita ja seksuaalirikollisten Naveed Nadir halusi täyttää tyhjiön online dating maailma. Hän päätti mennä naimisiin dating maailma ja ammatillisen maailman luomalla Hitch.me, ensimmäinen ja ainoa vuodelta alustan LinkedIn ammattilaisille.

"On olemassa paljon dating sivustot siellä, mutta useimmat näistä sivustoista valehdella ja olla fake profiileja," Naveed Nadir perustaja Hitch.me, kertoi Mashable. "Kun LinkedIn, ihmiset saavat turvallisuuden tunnetta, ja he tuntevat olonsa mukavammaksi verkkoon."

Online dating sivuston avulla käyttäjät voivat selata profiileja satojen LinkedIn ammattilaista ympäri maailmaa, lähettää yksityisiä hymyilee (ilman sanoja), kentillä (250 merkkiä) ja jopa esityksiä (yksityiset kuvat ja videot).

Kun kirjaudut Hitch.me käytät LinkedIn tilin, ammatillisia tietoja, kuten LinkedIn valokuva, lisätään automaattisesti profiiliisi. Jotta sivuston ammattilainen, käyttäjät eivät voi muuttaa tai muokata profiiliaan kuva.

Käyttäjät voivat sitten täyttää oman henkilökohtaisen profiilin, joka sisältää tietoja, kuten ikä, syntymäaika, etu, valokuvat, jne. Hitch.me 's yksityisyyden vaihtoehtoja avulla käyttäjät voivat rajoittaa näkyvyyttä heidän henkilökohtaisten profiilien vain valituille henkilöille.

Jos haluat säästää tarvitse etsiä yhteensopivia käyttäjille, Hitch.me näyttää kaikki ottelut ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​profiileja oman kojelautaan.

Vaikka Hitch.me ei veloita kuukausimaksua hyvityksiä katseluun tarvitaan henkilökohtaisia ​​profiileja ja lähettää viestejä. Käyttäjät saavat 200 ilmaiseksi hyvityksiä yhteydessä rekisteröitymisestä ja 100 krediittiä per jokainen joka rekisteröityy klikkaamalla jaettu linkkiä käyttäjät voivat lähettää heidän sosiaalisia verkostoja.

Sen jälkeen, luotot maksaa $ 10 300, 25 dollaria 1000 ja 50 $ 2,500. Kun maksat luottokortilla, kuitti lähetetään sähköpostiisi ja voit saada täydet selata ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​profiileja ja lähettää viestejä.

Kaksikymmentä luottojen vaaditaan lukituksen profiilin tai lähettää hymy, 50 lähettää piki ja 100 lähettää esityksen.

"Tarkoitus on pitää Hitch.me ammatillinen ja tehdä yksityisten ja turvallisia kuin mahdollista", sanoo Nadir.