lauantai 31. heinäkuuta 2010

Naiset Tekijät auttaa miehiä Vaikka Dating Pisteet


Huomio kaverit kiinnostunut koukkaaminen: Jos sinulla on ongelmia saada nainen sängyssä, olet ilmeisesti tehnyt jotain väärin.

Mikä pahinta, saatat olla tekemässä koko paljon asioita väärin eikä huomaa sitä.

Pelko ei. Oikeudenmukaisempi sukupuoli on pikeys on auttaa sinua pisteet edistämällä uuden kirjan, joka yksilöi boatload miesten tavat ovat varma dealbreakers naisille. Undateable: 311 Things teette, jotka takaavat ne eivät seksiä (Villard kirjat, $ 15) voi olla juuri arvokkainta uusi teos on oikein, että kiusallinen kuiva oikeinkirjoituksen, kaverit.

"Tämä ei ole mies soimaan kirja. Me rakastamme miehiä, sanoo Ellen Rakieten, jotka tekevät yhteistyötä kirjoitti kirjan Anne Coyle. Mutta kaverit, kun sanot, "Tule isin ja se on teidän tapa ehdottaa seksiä, me kinda brutto ulos."

Kirjoittajat haastattelivat satoja naisia kerätä sekalainen seurakunta näitä brutto-out, jotka ovat yksityiskohtaisia, aivan humoristisesti, että Undateable. No-nos jaetaan neljään ryhmään, alkaen melko viattomia outlandishly vastenmielinen. Esimerkkejä kustakin neljään luokkaan:

1. Red Flag (viaton virheet on helppo korjata): Musta farkut, mandannas, matkapuhelimia on vyötäröllä, Crocs, faux haukat, sanoo "You da man!" Turhamaisuus levyt, jotka omistavat bong (jos olet yli 30) , pinot luettavaa, että wc.

2. Storm Cloud (varoitus, nämä ovat vakavia rikoksia, jotka osoittavat mahdollisesti vakavia ongelmia): Soul patch, havaiji paidat, murse (mies käsilaukussa); sivulle baseball caps, fanny pakkauksissa, joissa viitataan naisiin "vanha rouva" tai "main squeeze" ; parranajo rintaa, kun pelasin Dungeons & Dragons, järjestämällä Junk julkisesti, viitaten autoon kuin "hän", huono pöytätavat.

3. Not Getting Any (suurista kysymyksistä, joka pysäyttää mahdolliset sukupuolen kuollut sen kappaleet): Isä farkut ja happo-pesty farkut, loma-paidat, pyörä shortsit, putki sukat, siirtyminen aurinkolasit, Ed Hardy-herra käyttää, kaksinkertainen denim (denim alkuun kanssa farkuissa antaa illuusion denimiä haalareita, alias "The Canadian Tuxedo), kulta ketjut, maalaus kasvoja urheilutapahtumien, jotka omistavat jyrsijä, suu auki hengittäminen, ruoskimisen odota henkilöstö.

4. Kiss of Death (mitä se tarkoittaa): Hiusten pistokkeet, tighty whities, Cosby villapaitoja, silmien väriä, guylights (hiukset korostaa tai frostings) mandals (sandaalit kulunut sukkien kanssa), Speedos, kampa siirtymistä; kelttien, Soprano-puhua; koko vartalon vahausta, tuo baseball käsine ammattimaiseen peliin, hän kävi keskiaikainen festivaaleilla, pureminen tai pureskeltavaksi kynnet, jotka omistavat matelija, käyttämällä steroideja.

Vaikka naiset rakastavat makeover, Rakieten sanoi kirja ei pyri täysin muuttaa miestä, vain jotta nämä saisivat paremmin, mitä naiset löytää summittaista. Toivottavasti pojat voivat mukauttaa joitakin näistä tottumukset ennen kuin on liian myöhäistä, hän sanoi.

"Et halua undateable muuttuu unsexable", hän sanoi.

Mitä miehet eivät tee jauhetaan hyvin katetuksi Undateable. Mutta päinvastoin, mitä miehet tekevät vaikutuksen naisiin?

"Mikään ei seksikkäämpää kuin mies luottavaisesti", Rakieten sanoi. "Jos sinulla on vähän rehvastella ja luottamus, että on hyvä. Jos olet menossa kalju, tee Ed Harris. Lopulta, mitä naiset todella on mies, joka tietää mitä haluaa ja on munaa pysyä sen kanssa. Jos haluat käyttää sinun kaksinkertainen denim ja et välitä, niin hyvä. Mennä sen kanssa. "