torstai 27. lokakuuta 2011

Way of Life


Tiedätkö ero mukava kaveri, että harvoin tapaa tytöt ja mies, joka aina on Babes hänen ympärillään?

Yksinkertainen, MAN tai pick-up taiteilija hyödyntää jokaisen mahdollisuuden ilman mitään varauksia.

Paljon mukavia tyyppejä unelma kokouksessa Hot Girls. He saattavat jopa yrittää tavata jotkut naiset kautta seurat, online dating sites, tai nopeus-dating tapahtumia. Todellisuudessa monet näistä kavereista luovu kärsittyään YK-myönteisin tuloksin. Pelko ja hylkääminen ovat kaksi suurinta esteet, jotka estävät useimmat kaverit yrittävät uudelleen, ja menestyminen.

Reality Check - Miten luulet nämä nouto taiteilijoiden sai taitoja saada sinne, missä niitä? Hyvin harvat kaverit ovat syntyneet nämä taidot ja jopa Naturals ovat tehneet joitakin virheitä ja saada kääntyi alas aika ajoin. Salaisuus on saada takaisin, kun olet tippuu alas, oppia virheistä ja tehdä parannuksia.

Miehet jotka menestyvät naisten kanssa ovat aina, kuten Energizer Bunny. He ovat jatkuvasti tehdä, geodeettiset uusia näkymiä, arvioi tilannetta ja niiden ympäristössä. Nämä kaverit ovat keskittyneet saavuttamaan heidän tavoitteensa ja hyödyntää hiuksenhieno pysyvyys. He harjoittelevat kunnes he tuntevat olonsa mukavaksi kävely asti ja puhuivat ventovieraita. Että viihtyvyyteen muuttuu tavaksi lopulta tehdä se toinen luonto.

Transforming uusi käytös elämäntapana miten tulla todella onnistunut.

Minun neuvoni on hyödyntää vapaa-aikaa parantaa tekniikkaa. Flirttailla naisten kanssa kaikkialla: drive-thru gal, pankki ääntenlaskijaa, sinun tarjoilija, baarimikot, asiakkaiden ja naisten treenatessasi rinnalla jne.

Älä istua odottamassa viikonloppuna kieriskellä tai klubi sinä ja kaverisi lyövät lauantai-iltana. Carpe Diem! Tarttukaa hetkeen! Mieti jokaisen vuorovaikutuksen tilaisuutena voit kehittää taitojasi.