maanantai 24. lokakuuta 2011

Kunnioittaminen Yourself


Herrat, sinun täytyy ensin kunnioittaa itseäsi, henkilökohtaista tilaa, aikaa ja omia etujaan ennen kuin voit rehellisesti osoittaa arvostusta kenenkään muun. Tämä on perus itsehoidossa, kuten harjaamalla hiukset aamulla.

Jos uskot, että muiden ihmisten aikaa, tilaa tavaransa, ja tunteet ovat tärkeämpiä sinulle kuin oma, niin olet ei kunnioita itseäsi.

Ymmärrän, että on kohteliasta olla hienotunteisia muiden ihmisten tunteita ja omaisuus, mutta kun laiminlyödä omaa prosessissa, olet tekemisissä iso ongelma. Monet miehet, jotka eivät ole onnistunut naisten taipumus palvoa perusteella, että ne naiset kävelevät ja vaatia nähdä maailma heidän silmistään, jättäen mitä he itse pitävät.

Melissa sanoo, että minun pitäisi lopettaa lihan syömistä. Tracy haluaa minun alkaa tulla kotiin klo kaksikymmentäyksi koska hän ei pidä minusta ulos yöllä. Lopetin keräämisen junat harrastuksena koska tyttöystäväni mielestä on lapsellista ja aiomme myydä ne kaikki huomenna E-Bay. Olisi kiva mennä ulos teillä mutta tyttöystäväni ei anna.

Ole vahva!

En ole kerron olla peto tai tunteeton, mutta herrat, haluaisin muistuttaa, että juokset henkesi ja kaikki päätökset, että teet sinä lopulta täytyy käsitellä ... yksin.

Niin kauan kuin se ei ole laitonta, vaarallista tai käsittelee eläinten silpominen, tyttöystäväsi ei pitäisi antaa neuvoja, vaatimukset, tai uhkailusta, mitä pitäisi tehdä. Hän ei kunnioita sinun oma tila ja oma vapaus valita vaikka äidin mielestä se on idioottimaista. Vain koska hän ei pidä siitä mitä teet ei tarkoita, että sinun ei tarvitse kuin se. Haluatko tehdä mitä haluat tehdä.

Kun lopetat kunnioittaen itseäsi ja miellyttääkseen tyttöystävä, vaimo, sulhanen, jne. .. hän menettää kunnioitusta tekin, ja pysähtyy "pyytää" sinut tekemään asioita ja alkaa "kertomalla" mitä aiot tehdä, kuluminen, syödä jne.

Keskiverto nainen on vihainen tästä, ja jos sinulla on tällainen ajattelutapa sinun täytyy muuttaa, koska se on naisellinen. Useimmat naiset odottavat miehen huolehtia, tehdä päätöksiä, ja varovasti korjata häntä, kun hän astuu ulos paikasta. Hän on mies, joka on työnsä viimeiset 250.000.000 vuotta.