lauantai 1. lokakuuta 2011

Voinko suudella sinua?


Tämä pieni liikkumavara on tullut yksi suosikkini tapoja todella ruuvi naisen pää. Periaatteessa se menee näin: olet treffeille ja voit kertoa teille molemmille oli hauskaa ja nauttivat toistensa seurasta. Nyt illalla (tai iltapäivällä tai mitä tahansa) on lopuillaan ja molemmat olette että "hyvästi suudelma ennakointi vyöhyke", joka varmasti kaikki tietävät ja pelkää aivan yhtä paljon kuin minä.

Lopuksi voit pysähtyä sen eteen oven ja, onko sinulla päätyä kävellä hänen ylös ajotieltä tai vain oleskelevat autolla kysy häneltä että pelätyimmissä Kysymys: "Voinko suudella sinua?"

Johon hänellä on kaksi vaihtoehtoa vastausta. Ja jos hän todella oli hauskaa kanssasi hän käyttää eniten myönteinen. Hän tulee hymy coyly ja sano "Yes" pehmeästi kuin vain tädit. Nyt sanot: "Hyvä on sitten. Tulen varmasti tehdä, että jonain päivänä." Ravista kädessään tai vain hymyillä ja vinkki, mutta saavat matkalla heti voit.

Takaan, että äiti on jäänyt jäljelle siellä suunsa roikkuu auki ihmetellen, mitä helvettiä juuri tapahtui. Ja tulevina päivinä hän aikoo todella aloittaa kutina siitä suudelma sinulta. Milloin hän ei näe sinua enää, pelkkä ennakointi milloin, missä ja miten se suudelma tulee tapahtumaan kirjaimellisesti ajaa hänen pähkinöitä ... koska hän tietää haluat suudella häntä ja että se on tulossa ennemmin tai myöhemmin. Mutta hän ei voi koskaan tietää vastaukset milloin, missä ja miten koska olet koskaan anna hänelle pienintäkään vihjettä. Ja te tulette kuin mikään on ylöspäin pienintäkään. Teeskennellä olet unohtanut tapaus edes tapahtunut.

Kun vihdoin päätät antaa hänelle että pussata, tee se (mutta yrittää selvittää, jos hän on sillä tuulella, se; kertoimet hän tulee). Älä missään tapauksessa olet kysyä uudestaan! Olet jo kysyi ja hän jo sanoi kyllä, muistatko? Siitä tulee pirun hyvä suudelma, uskokaa minua.

Tämä on aina toiminut ihmeitä minulle. Annoin ulos että suudelman yhden tytön jälkeen juuri ajautumassa häntä kadulla ja päädyimme viettämään loppupäivän (ja useimmat seuraavana aamuna) yhdessä. Kun toinen olin huvipuistossa ja pirun Ferris Wheel takalukkoon ja olimme jumissa roikkuvat ilmassa viisitoista minuuttia. Annoin hänelle pienen Peck ja olemme periaatteessa päätyi tekemään jauhaa siellä kunnes aloimme jälleen liikkeelle.

Ja toinen tyttö todella yritti painia että suudelma minusta ulos heti kun olen vetänyt "Jonakin päivänä" line hänen. Jotenkin sain häneltä pois. Mutta kun suutelin häntä meidän toinen päivä klo punaisen liikennevalon lähdettyään ravintolassa, hän käski minun unohtaa elokuva ja tulevat kotiin hänen kanssaan.