perjantai 5. marraskuuta 2010

Miksi We're Not Getting Married


Hannah Seligson

Saat alle-40 asettaa, avioliitto vain tuntuu turhalta ja rajoittavaa. Hannah Seligson, miksi hänen sukupolvi ei ole valmis sitomaan solmu.

Isovanhempani meni viiteen päivinä aikana 10 kuukautta ennen isoisäni ehdotettu. He olivat naimisissa 47 vuotta. Mutta se oli taas päivä, jolloin polun alttari oli lineaarinen ja vähemmän monimutkaista. Ei ollut Hemming ja hawing, angsting ja cogitating avioliitto, kuten Elizabeth Gilbertin uusi muistelmateos, Sidottu.

Tänään, isovanhempieni seurustelu näyttää vanhentunut, erityisesti uuden sukupolven kaupunki, korkeasti koulutettu, kaksikymmentä ja kolmekymmentä jotain daters. Yhtymäkohta helposti syntyvyyden, naisten vapautusliike, ja tulo naimisiin rakkaudesta ja yhteensopivuus, toisin kuin taloustiede, velvollisuus, ja pelko on saanut lapsen avioliiton ulkopuolella on synnytetty jälkeläisiä: uusi romanttinen riitti kulku että Tutkin teokseni: Little Bit Naimisissa

Nyt valtava välimaastoon dating ja avioliitto-se paikka, jossa miehet ja naiset ovat muodostavat pitkäaikaisia suhteita, joissa on paljon yhtäläisyyksiä avioliittoon, mutta ei aivan. Se on paikka kuin järkeä on vain poikaystävä ja tyttöystävä, mutta ei naimisissa. Nämä suhteet, 50 tai 60 vuotta sitten olisi todennäköisesti huipentui avioliiton, mutta nykyään vain osa suhdetta kokeilun, joka on endeeminen monien ihmisten kaksikymppisenä ja kolmekymppinen.

Katsoa numeroita tukee tätä. Mediaani-ikä ensimmäisestä avioliitosta Yhdysvalloissa on korkein se on koskaan ollut-27.1 miehelle ja 25,3 naiselle ja se vääristää vielä suurempi monissa kaupungeissa, väistymässä useamman vuoden ajalta ennen avioliittoa. Itse asiassa 23 miljoonaa aikuista on naimattomia sitoutuneet suhteita. Yli 12 miljoonaa avopuolisot asuvat yhdessä, trendi joka on esillä suurelta osin 25-34-vuotias demo.

"Dating ei ole mitä se oli 50 vuotta sitten. Treffit on muuttumassa asteittainen siirtymässä sisään Kyse yöpymisiä yli yhdellä tai muu paikka. On hammasharja, sitten muutama vaatekappaleita. Yhtäkkiä, he huomaavat olemme muuttaneet ", sanoo Pamela työtakki, sosiologi Michiganin yliopiston opiskeleva avoliitto.

"A Little Bit Marrieds" ovat niitä, jotka kirjoittavat prenup pala irtolehtiä paperia, koska ne liikkuvat, yksityiskohtainen jotka maksoivat Ikea toimistolle, joka toi taulu-tv, jonka vanhemmat antoivat heille nukkumaan. He eivät jaa maksaa mitään "kaiken varalta". Heillä kaikilla on erilliset Hyllyt niiden kirjojen ja DVD-levyjä. Ovatko ne roommates tai ne rakentaa elämää yhdessä? Ovatko he aviomies ja vaimo, tyttöystävä ja poikaystävä, tai huonekavereita? Ne voivat nähnyt ystäviä läpi koko elinkaaren, dating, avioliitto, ja lapset-mutta he eivät vielä omista sohvalla yhdessä. Jokainen ajattelee toinen henkilö on avioliitossa materiaalia, mutta miten he tekevät, kun on YK: n matkusti mantereella ja neljä urapolkuja tutkia? Kaikki on hyvä, mutta mitä jos siellä on jotain parempaa siellä?

Jopa rojalti marssi pitkin Little Bit Naimisissa voittamaan. Prinssi William, perillinen Englannin valtaistuimelle, ja hänen tyttöystävänsä Kate Middleton, ovat seurustelleet yli kuusi vuotta. Snarky British iltapäivälehtien puhuttu hänen "Waitie Katie."

Miksi on kiri alttarille on vaihdettu paljon hitaampi kävely?

Haluamme kaiken. Etsimme jonkun olla meidän kuntosali kaveri, opinto-ohjaaja, paras ystävä, rakastaja, luovan inspiraation, ja terapeutti. Lyhyesti sanottuna, läheisyyttä nuorten odotukset ovat nykyään pois kaavioita. Hengenheimolainen fetissi on saanut väistyä linjat kuten: "Haluan olla niin innoissaan häntä 30 vuotta, jona tapasimme ensimmäisen kerran." Mukaan National Marriage Project at Rutgers University, valtaosa (94 prosenttia) koskaan naimisissa yhden välillä 20-29 samaa mieltä ", kun menet naimisiin, haluatko puoliso on sielunkumppanin, ennen kaikkea." Ja tämä pyrkimys "varmuus" ja että taika yhdistelmä ominaisuuksia voi viedä vuosia dating paljastamaan .

Pelko avioero. Avioeroa kulttuurin uranuurtajana ikäluokkien, on muotoiluun dating maisema tänään. Kun muistot huoltajuus taisteluja, pisteliäs ruokapöydässä, ja yleinen ilmapiiri perheen levottomuudet ovat ei-niin-kaukaisessa välkyntää aiemmin Gen Ys jotka ovat päättäneet olla toistamasta virheitä vanhempien tehtävä, jalostukseen tiukan arviointiprosessin mahdollisille kaverit. "Haluan olla varma" on tullut kreikkalaisten kuoro ja tapa mennä avioliittoon kaikki oikeat panssari.

Aikuisuuteen on myöhemmin. Aikajana aikuisuuteen on kevennetty, sanoo Jeffrey Arnett, tutkimus professori Clark yliopistossa opiskeleva kaksikymmentä somethings. Arnett huomauttaa, että käsite "emerging aikuisia" ei edes ollut olemassa ennen Gen Ys, koska aiemmat sukupolvet ei ollut siirtyminen aikuisuuteen, juuri tuli yksi. Zeitgeist tänään on kuitenkin ilmaistu linjat kuten: "Minulla ei ole kiirettä. Asia kohtaan: kuumimmat sarjakuva on paperit tänä vuonna on Dustin noin naimaton, työtön 23-vuotias, joka asuu kotona vanhempiensa kanssa.

Työpaikat kestää kauemmin väärentää. Päivää menossa töihin yhteen yritykseen ja eläkkeelle kanssa kultakellon 40 vuotta myöhemmin poissa pitkään. Työpaikat ovat nyt meidän on monia ja polut on usein hämärä, on paras. Uusi järjestys aikuisuuden tyypillinen tämä sukupolvi on sijoittautua uran ennen naimisiin menoa. Miehillä erityisesti tämä uusi järjestys tapahtumien aiheuttaa häiriöitä astutusta-tutkimus on johdonmukaisesti osoittanut, että onko ja jos mies menee naimisiin on tiiviisti sidoksissa riittävyyden ja vakauden hänen ansionsa.

Armo syntyvyyden säännöstelyyn. Ennen syntyvyyden säännöstely, hyvä osa pontta naimisiin oli yksinkertaisesti se oli liian riskialtista seksiä avioliiton ulkopuolella. Koska mies 28-vuotias "A Little Bit Naimisissa sanoi:" Jos olisin naimisissa seksiä, olisin luultavasti naimisissa, kuten olisi jokaisen kaveri tiedän. "