maanantai 14. maaliskuuta 2011

Etniset Dating nousussa


CHICAGO - Teena Verbit ei usko hänen tyttärensä oli dating joku "mahtava".

Joten hän kirjoitti Persoonallisuusprofiili tyttärensä ja lähetetty sen Jdate.com, Web-sivuston juutalaisten singleä.

"En usko, että hän tekisi sen," Linda Verbit, 23, sanoi hänen äitinsä, "mutta hän ei. Hän laittoi minut Jdate."

Teena Verbit nyt hyväksyy nuoren miehen hänen tyttärensä seurustelee. "Äitini ei ole koskaan ujostele kertoa minulle mielipiteensä", sanoi Linda Verbit, joka asuu ulkopuolella Philadelphia.

Löytäminen kumppani Webissä on tuskin uutta. Mutta nyt vanhemmat ovat hyppäämällä online dating ja matchmaking peli, Raha profiilit heidän lapsensa ja maksaa ne näyttää sivustoissa catering erityisiä uskonnollisia tai etnisiä taustoja.

"Vanhempani allekirjoittanut minua" varten Shaadi.com, sanoi 30-vuotias Sejal Patel. Hänen isänsä jopa pestattu Web-savvy ystävä auttaa häntä virkaan hänen profiilinsa Intian single "päällä.

"Tuntui kuin kaikki maailman tiesi minun Shaadi profiilia ennen tein", sanoi Patel, joka alkoi nousta 30 sähköpostiviestiä päivässä. Hänen vanhempansa kirjoitti profiili - sanoi hän pitää perheen piknik, ruoanlaitto ja auttamassa kotona - ja maksanut palvelusta. Web-sivusto maksaa 110 dollaria vuodessa platina jäsenyys, joka sisältää röyhkeä listalle ja persoonallisemman matchmaking palveluja.

Mutta kaikki eivät ostaa uskonnolliseksi online dating sivustoja.

"Mieluummin tavata heidät ihmisenä, ei profiilia", sanoi 29-vuotias Ahmed Rehab pääjohtaja Chicago neuvoston American-Islamic Relations.

Vaikka hän on vieraillut Naseeb.com, yhä suosittu sivusto muslimeja, Rehab ei ole jäsen. Hän ei myöskään tiedä vanhempien ajaa tällaisia ​​sivustoja lapsiaan, mutta se ei yllätä häntä.

Online dating on yksi Web vanhimpia yrityksiä, joiden tunnetuimpia sivustoja kokee tasainen lievää kasvua. Mutta sivustojen keskitytään uskontoon, rotuun tai etniseen alkuperään ovat nousseet. Tällä Shaadi.com esimerkiksi liikenne kasvoi 73 prosenttia kesäkuussa 2005 kesäkuuhun 2006, mukaan comScore Media Metrix, joka mittaa Internet-toiminnasta. Kävijää ja Jdate.com kasvoi 43 prosenttia kyseisenä aikana, ja sivusto on niin tottunut työskentelemään ihmisten kanssa kuin Teena Verbit että heillä on jopa nimi heille: "Jmoms."

Muut uskonnolliset dating sites tavoite baptistit, katoliset kristityt ja Myöhempien Aikojen Pyhien mm. On myös sivustoja, joilla pyritään mustat, kreikkalaiset, latinot ja lähes joka toinen siivu elämästä voisi kuvitella.

Määrä dating sites hyppäsi 1122 850 heinäkuussa 2005 tietojen mukaan Web-sivuston seuranta yrityksen Hitwise.

Tällaiset sivustot ovat "erinomainen työkalu kohdentamista ja suodatus tietoa", sanoi Sara Stevens, johtaja teollisuuden ratkaisuja ComScore.

Hinnat vaihtelevat, vapaa kirjautumisia ja oikeudenkäynti jäsenyyksiä kalliita suunnitelmia, kuten 251 dollaria vuosimaksu on eHarmony.com, joka keskittyy persoonallisuuteen yrittää edistää suhteita.

Spark Networksin, joka toimii Jdate ja muita erikoistuotteita dating sites, on hyvin perehtynyt hyvää tarkoittavaa vanhemmat. Tutkimus äskettäin lähetetty Jdate.com todettiin, että 22 prosenttia jäsenten äidit maksetaan heidän lastenhuoneeseen Jdate jäseneksi.

Ohio.Com

Namoro Outros casais podem melhorar seu relacionamento rom�ntico