maanantai 8. marraskuuta 2010

Last.fm Powered seurustellut musiikinystävät


Kuten William Shakespeare lähes kirjoitti: "Jos musiikki on ruokaa rakkautta, mashup". Tämä näyttää olevan eetos takana tastebuds, dating sivuston ero - se tuo musiikki maku ensimmäinen työskentelemällä hieman Last.fm taikuutta.

Jos olet innokas musiikin ystävä todennäköisesti haluat kumppanin, joka jakaa suosikki bändejä. Vuoteen kaivaa Last.fm API tastebuds auttaa löytämään että henkilö, joka haluaa samaa musiikkia kuin sinä yksinkertainen.

Anna Last.fm-tilin käyttäjätunnus ja niin kauan kuin olet scrobbled kohtuullisen määrän musiikkia, se löytää parhaat ottelut ihmisiä, jotka ovat allekirjoittaneet sivuston. Yksinkertaiset tarkastukset voit valita ikäryhmä, sijainti, sukupuolesta ja seksuaalisuudesta ihmiset sinua huomaamaan. Jos haluat saada yhteyden johonkin ihmiset se palaa olet tarkoitus rekisteröityä tastebuds tilille. Kuitenkin se on helppoa löytää Last.fm profiilin sijasta, jos haluat.

Jos haluat osallistua itse, mutta et tarvitse tilin. Liittyminen on helppoa, vaikka uutena palveluna userbase ei ole kovin korkea, joten älä odota tulvii täydellinen ottelua vielä.

Rakennettu kahden henkilön UK-pohjainen ryhmä, tastebuds on liukas ja kauniin yksinkertainen esimerkki palvelujen laatua voidaan päälle rakennettu avoimen API.